Winebar Origen compleix 4 mesos des de la reobertura

Winebar Origen compleix 4 mesos des de la reobertura
Més de 800 comensals ja han pogut gaudir dels seus platets i vins a copes

El concepte de “Origen” del Restaurant Osmosis va néixer fa 2 anys com un espai on poder tastar vins a copes i platerets per compartir; una adaptació al tipus de consumidors actual però mantenint la mateixa essència.

Després de la crisi del COVID19, el restaurant va decidir donar una empenta a aquest concepte i ubicar-lo a la planta baixa del mateix local del Carrer Aribau núm. 100, donant-li així un espai físic independent separat del Restaurant Osmosis. Després de les reformes, Winebar Origen va reobrir les portes al febrer de 2022 amb un aspecte totalment renovat; un espai molt més casual, àgil i dinàmic en comparació de la planta superior on encara trobem els menús i carta clàssics de Restaurant Osmosis.

Amb capacitat per a 32 persones, la nova sala està presidida per una decoració nòrdica i elegant, elements de fusta, taules altes i tamborets de cuir, tot això donant com a resultat un local lluminós, diàfan i molt confortable.⁣

Des de la reobertura d’Origen, ja han passat més de 800 comensals que han pogut degustar els platets de cuina de producte (marca insígnia de la casa Osmosis) acompanyats d’una gran selecció de vins propis, orgànics, biodinàmics i petits vignerons, tots a copes o per ampolla. Entre els seus platets més destacats destaquen els bestseller: “Tàrtar de salmó estil japonès”, “Croqueta de gamba i gingebre”, “Tripa de bacallà, coco i gamba” i “Alites estil Àsia, cacauet i passió”. Des d’aquesta mateixa setmana els seus platets es podran descobrir en línia a la plataforma Macarfi delivery.

El nom “Origen” fa referència als inicis de Restaurant Osmosis, quan els seus propietaris Nacho Montes i Frederic Fernández van començar el seu recorregut al món de la gastronomia. “La Bodegueta de Gràcia” va ser el seu primer projecte, un local al barri de Gràcia especialitzat en tapes elaborades basades en el producte de qualitat i amb una selecció excel·lent de vins.

Sobre Restaurant Osmosis
El segell de Restaurant Osmosis és inconfusible: producte del dia, coccions ajustades, cuina tradicional i pinzellades d’imaginació. Plats de sempre reinventats amb el millor producte de mercat com a base. Tot plegat acompanyat per una cuidada carta de vins amb més de 300 referències, des dels més clàssics fins a les tendències més actuals.

Menús degustació nous cada dues setmanes, amb maridatge o sense, segons el millor producte de temporada i amb un toc creatiu i personal. Una osmosi equilibrada entre tradició i innovació.

Actualment, des de la web de Restaurant Osmosis a més de poder realitzar reserves en línia es pot adquirir targetes regal dels seus menús habituals amb maridatge o sense.

Translate »
Reserva una mesa