Benvinguts a Osmosis

 

Cuina de producte sense carta. Menús degustació nous cada dues setmanes, amb o sense maridatge, segons el millor producte de temporada i amb un toc creatiu i personal. Una osmosi equilibrada entre tradició i innovació.

 

RegalaReserva

RESTAURANT

ADN Osmosis

Plats de sempre reinventats amb el millor producte de mercat com a base.

El nostre segell és inconfusible: producte del dia, coccions ajustades, cuina tradicional i pinzellades d’imaginació. Tot acompanyat per una cuidada carta de vins amb més de 300 referències, des dels més clàssics fins a les tendències més actuals.

 GASTRONOMIA

Menús

Menú degustació

Migdia i nit

Menu C (5 plats) 48€ / 68€ amb maridatge
Menu L (7 plats) 60€ / 100€ amb maridatge
Menu XL (9 plats) 72€ / 120€ amb maridatge

28€

Menú Migdia

3 plats a triar del Menú Degustació actual
*Beguda no inclosa

Maridatge Menú actual

Selecció de vins per maridar el teu menú

Espais

PRINCIPAL

Un espai elegant i tranquil en el cor de l’Eixample. Un restaurant íntim amb només 6 taules a la planta inferior i 11 a la superior.

RESERVATS

A Osmosis trobaràs espais reservats per a 2, 4, 10, 16 o fins a 25 persones per a esdeveniments o celebracions privades.

L’ORIGEN OSMOSIS

A la part superior del restaurant se situa aquest nou espai de tapes, platets i vins a copes. Un concepte casual, àgil i dinàmic per a triar entre els plats del menú degustació d’Osmosis, suggeriments del dia i la nova carta de platets. És l’espai on també podràs gaudir de cates i tallers d’enologia.

EQUIP

EQUIP

Xef

Raúl Roig Sanmartin, (Barcelona, 1989). La seva sensibilitat, imaginació i experiència el van portar a liderar des de fa dos anys la proposta gastronòmica d’Osmosis. Les seves elaboracions transmeten reinvenció de la tradició, passió pel producte, sentiment i talent. Actualment, la marcada personalitat de la seva cuina comença a despuntar com a destacada en la gastronomia del nostre país.
La seva trajectòria comença als 17 anys i es desenvolupa en restaurants com Mas Solà, a càrrec del xef francès Jean Paul Vinay (guanyador de la segona estrella Michelin al Bulli), el Racó de Can Fabes (tres estrelles Michelin), Sumac de Palafolls o l’Hotel Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar). Amb 25 anys va realitzar un stage en el restaurant The Kitchin. Posteriorment, es va establir a la Torre d’Altamar i a l’hotel Mas Lazuli. Al 2016 va començar la seva etapa a Osmosis, convertint-se en el seu xef l’any 2017.

EQUIP

Cuina Dolça

John Ordóñez (Ecuador 1984). Começa la seva aventura culinària a Osmosis l’any 2011. L’any 2013 es converteix en el cap de la partida de freds i dolços, i el 2015 esdevé segon de cuina fins a l’actualitat. Es va especialitzar a la pionera escola de pastisseria i postres del restaurant EspaiSucre.

EQUIP

Fundadors

L’any 2006 el sumiller Ignasi Montes i Frederic Fernàndez van decidir crear un concepte gastronòmic personal basat en el producte del dia i la cuina de mercat catalana. A aquesta base, se li va sumar una cuidada carta de vins, amb més de 350 referències i cupatges propis, fent d’Osmosis una autèntica experiència enogastronòmica.

Avui, amb més de tretze anys d’experiència, més de 2.000 plats creats i una proposta consolidada, Osmosis manté la filosofia i la passió per la cuina catalana actualitzada i l’enologia.

RESTAURANT OSMOSIS | L’ORIGEN OSMOSIS

Carrer d’Aribau, 100

Barcelona, 08036
Spain

Telf: +34 93 454 52 01
info@restauranteosmosis.com


Avís legal, Política de Cookies i Política de privacitat

Copyright © 2019 Osmosis. Projecte creat per THETRIBU
Design by Annesce. Developed by O.Escofet

Translate »