Restaurant Osmosis

Cuina tradicional catalana de vanguàrdia i sense carta. Menús degustació nous cada dues setmanes, amb o sense maridatge, segons el millor producte de temporada i amb un toc creatiu i personal. Una òsmosi equilibrada entre tradició i innovació.

Restaurante Barcelona Menú Desgutación menos de 30€
Cola de cerdo duroc con langostino y huevos de trucha - Plato menú degustación Osmosis Restaurant

ADN Osmosis

Plats de sempre reinventats amb el millor producte de mercat com a base.

El nostre segell és inconfusible: producte del dia, coccions ajustades, cuina tradicional i pinzellades d’imaginació. Tot acompanyat per una cuidada carta de vins amb més de 300 referències, des dels més clàssics fins a les tendències més actuals.

Subscriu-te

Estigues al dia de totes les novetats

Siusplau, esperi

Gràcies per subscriure't!

Galeria

El nostre menú degustació amb plats de temporada en imatges

Raúl Roig chef de Osmosis Restaurante

EQUIP

Xef

Raúl Roig Sanmartin, (Barcelona, 1989). La seva sensibilitat, imaginació i experiència el van portar a liderar des de fa dos anys la proposta gastronòmica d’Osmosis. Les seves elaboracions transmeten reinvenció de la tradició, passió pel producte, sentiment i talent. Actualment, la marcada personalitat de la seva cuina comença a despuntar com a destacada en la gastronomia del nostre país.
La seva trajectòria comença als 17 anys i es desenvolupa en restaurants com Mas Solà, a càrrec del xef francès Jean Paul Vinay (guanyador de la segona estrella Michelin al Bulli), el Racó de Can Fabes (tres estrelles Michelin), Sumac de Palafolls o l’Hotel Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar). Amb 25 anys va realitzar un stage en el restaurant The Kitchin. Posteriorment, es va establir a la Torre d’Altamar i a l’hotel Mas Lazuli. Al 2016 va començar la seva etapa a Osmosis, convertint-se en el seu xef l’any 2017.

Cuina Dolça

John Ordóñez (Ecuador 1984).Começa la seva aventura culinària a Osmosis l’any 2011. L’any 2013 es converteix en el cap de la partida de freds i dolços, i el 2015 esdevé segon de cuina fins a l’actualitat. Es va especialitzar a la pionera escola de pastisseria i postres del restaurant EspaiSucre.
Chef de postres John Ordóñez

Fundadors

L’any 2006 el sumiller Ignasi Montes i Frederic Fernàndez van decidir crear un concepte gastronòmic personal basat en el producte del dia i la cuina de mercat catalana. A aquesta base, se li va sumar una cuidada carta de vins, amb més de 350 referències i cupatges propis, fent d’Osmosis una autèntica experiència enogastronòmica.

Avui, amb més de tretze anys d’experiència, més de 2.000 plats creats i una proposta consolidada, Osmosis manté la filosofia i la passió per la cuina catalana actualitzada i l’enologia.

Logo Origen by Osmosis Winebar en Barcelona
Restaurant Osmosis Primera Planta
Logotip Restaurant Osmosis Primera Planta
Translate »
Reserva una mesa